Sound Machine Wood Works

Posted by on / 0 Comments

Sound Machine Wod Works UAD2 Plug-in

Sound Machine Wod Works UAD2 Plug-in

Sound Machine Wood Works, разработен ексклузивно за платформата на Universal Audio и без налично „пиратско копие“, е без аналог към настоящия момент.

Този чудесен плъг-ин, дава възможност за постигане на отличен звук на вашите акустични китари. Без него, това може да бъде направено чрез използване на микрофони от най-висок клас. И разбира се, в отлично акустично третирани помещения. Сега, с помощта на Sound Machine Wood Works, ние можем да променим това. Дори, ако записът е направен в домашното ви студио или на концерт с пиезоадаптер, китарите ви ще зазвучат драстично по-добре в миксовете на вашите песни. С помощта на Sount Machine Wood Works, можем да избираме за вашите записи различни типове акустични китари с различни резонансни свойства.

При нас инструментът ви ще звучи скъпо

Дори китарата ви да не е твърде скъпа, не се безпокойте! В Toxity Studio, ние можем да направим така, че тя да зазвучи точно като китара за хиляди евро. Ние ще направим така, вашите акустични китари да звучат, все-едно са записани в голямо или малко, третирано за целта помещение, с отлични студийни микрофони. С помощта на разработеният от Universal Audio Soundmachine Wood Work UAD2 Plug-in, при нас вие ще спестите студийно време и ще получите впечатляващо звучене на акустичните си китари.

Обработка на многопистови записи, правени преди време, в къщи или на репетиция

Sound Machine Wod Works е малка част от нашия арсенал от инструменти. В Toxity Studio ние можем да обработим вашите акустични китари дори в стари записи. Можем да подобрим до неузнаваемост и такива, правени в репетиционна. Единственото условие е да разполагате с тях на отделни писти. След тази обработка, те ще звучат съвременно и драстично по-добре. Примери на обработена от нас акустична китара, записана само с пиезокристален адаптер, можете да чуете тук.

За могат вашите песни да звучат възможно най-добре с възможно по-малък бюджет, ние разработихме специално за вас описаната тук услуга. С нейна помощ, вие можете да запишете акустичните си китари в къщи. Дори само с пиезокристален адаптер, без микрофони. Ние ще ги обработим така, че те да звучат, както биха звучали в студио. Записани със скъпи микрофони и перфектно третирани помещения.